Godmorgon!

Hej på er! Jag har kommit på något alldeles fantastiskt!

Såhär är det: Om man går och lägger sig tidigt så kommer man vakna tidigare och vara jättepigg! Coolt va? =D


Nä, skämt åsido. Jag har aldrig varit en morgonmänniska, brukar alltid tycka om att sitta uppe sent och spela/surfa/kolla film. Igår somnade jag runt 21:00, gick upp för ca 10 min sedan efter att ha sovit hur skönt som helst!

Idag kommer Nathalie hit, imorgon är det dags för Skottland =) Känns sjukt overkligt att det faktiskt är dags att åka. Ikväll blir det en tacokväll med Nicklas, Isabelle, Daniel och Nathalie, kommer nog bli väldigt trevligt! Får väl se vad vi hittar på utöver det, åsikter om både TP och Pictionary kommer säkert upp på tapeten =)

Nu ska jag nörda Starcraft 2 innan mitt guestpass går ut!

Den där guden som finns...

Jag har aldrig och kommer aldrig tro på gud av en jätteenkel anledning, om han fanns så skulle han ha gett mig en normal skäggväxt -_-

Jag är en av de killarna som inte har bilvit belönad med en vettig skäggväxt. Den har visserligen blivit lite bättre såhär på senare år, men nu verkar den inte bli bättre. Ibland vill jag gärna tro att det ser bra ut, fastän jag vet att det aldrig kommer hända. Oftast när jag har sparat ut en bit så beror det mestadels på att jag inte orkar raka mig, just nu är jag inne i en period där jag rakar mig väldigt ofta för att inte få så vass stubb...och damn fucking hell vad det gör ont att raka stubb! Nu känns det som att någon har våldtagit mig i ansiktet med ett sandpapper med spikar i...

Nu ska jag ner på stan och träffa lite vänner.

Also, i övermorgon händer det! =)

Husvagn/husbil = Skilsmässa

Det finns två saker i denna värld jag ALDRIG kommer skaffa, och det är en husvagn eller en husbil. Pga mina minnen från husvagnstiden med mamma och pappa när de fortfarande var gifta är det en klar omöjlighet. Ganska direkt efter att vagnen köptes dog det mesta i familjen, jag vägrade umgås med dom där den stod (i Sundbyholm, Eskilstuna). Det höll sig ändå rätt länge mot vad det gjorde för andra. Tomten som låg bredvid oss kallades oftast för "skilsmässotomten" då det var 2-3 par som flyttade in, skaffade husvagn och skilde sig direkt efteråt, slump kanske?


Om min framtida flickvän/hustru någonsin frågar mig något i stil med "älskling, ska vi skaffa en husvagn?" så kommer mitt svar vara "Jaha, vill du skilja dig? Men säg det istället!".

Jag har även hittat på en egen text till "man ska ha husvagn"-låten. Den något i stil med det här: "Man ska ha husvagn, så är skilsmässan redan klar! Eller en husbil, då vill man döda sina barn"

Japp, jag är småbitter ibland


För övrigt har jag "storstädat" hela min lägenhet vilket faktiskt är jobbigare än vad det låter som trots att jag bara bor på 28 kvadrat. Nu ska jag ner i tvättstugan och fortsätta tvätta.

På söndag bär det av emot Skottland! =D Mer om det kommer nog snart =)

Impulskontroll

Vidare beskrivningar behövs inte.... :P


Nathalie :  . says:
*öhm.. jag kan ha gjort något dumt...
*haha åååh jag hatar min impulskontroll
Martin says:
*mmhm...?
Nathalie :  . says:
*håller på att färga håret :P
Martin says:
*HAHAHAHAH XD
Nathalie :  . says:
*det är grönt just nu
*....

Zombie survival guide!

Idag har jag varit med Daniel större delen av dagen. Vi har käkat lite, varit på bio och sett nya Beck-filmen och hängt hemma hos mig.

Den största diskussionen vi hade idag var hurvida vi skulle klara oss under en zombieapokalyps. I slutet av diskussionen kom vi fram till att vi förmodligen skulle klara oss rätt bra.

Här har ni lite tips på vad ni borde göra inför en kommande zombieapokalyps:

• Skaffa ett "GOOD-kit". (get out of dodge-kit, westernreferens som betyder "att försvinna från din nuvarande plats) Ett "GOOD-kit" är en väska med allt du behöver för att klara dig från en stad till en annan. Där har du t.ex. mat som inte har ett utgångsdatum, vatten, första hjälpen-kit etc. Väskan ska vara lätt att ta med sig när man behöver lämna stan.

• Verktyg: Liten kofot och en liten yxa.

• Mat: Konserver, ris, potatis.

• Vapen: 9mm pistoler, singel-repeater gevär, bolt-action gevär, machete/kukri.

• Underhållning: Kortlek


När det gäller platser att sova på är en hög och svåråtkomlig plats det ultimata valet. Daniel har demonsterat hur detta ska gå till genom att sitta på mitt loft som för närvarande inte har en stege.



Visst ser han säker ut?


Det här täcker bara det extremt grundläggande. Har ni mer frågor så är det bara att ställa dom!

Ett bevis på att jag vinner



Counter this, you cannot!

Bästa på länge!

Satt och läste Magnus Betnérs blogg nyss, han hade postat följande:


Det är ett av de roligaste klippen jag sett på länge :D

Kent, Ku Klux Klan och Parken Zoo

Idag var jag som ni kanske visste på Kent-konserten som var på Parken Zoo i Eskilstuna. Konserten var helt underbar och hade ett bra drag igenom hela föreställningen. Med lätthet kan jag säga att "Dom andra" var bäst, konserten i helhet får betyget 9/10. Anledningen till att den inte fick fullt var att "Töntarna" hade rätt kasst ljud och var allmänt klen överlag.

Det intressanta med den här konserten var att det såg ut som att hade hamnat på ett officiellt Ku Klux Klan-möte. Under föreställningen så började det regna väldigt hårt vilket resulterade i att många gick ner till entrén och köpta Parken Zoo's ponchos. För er som inte vet är en poncho ett mexikanskt plagg i grund och botten, men i det här fallet var det någon form av regnkappa med en liten luva. Grejen här var att kappan var helt vit, så när alla hade dom på sig och drog luvan över sig såg det ut som att det var Ku Klux Klans årliga styrelsemöte eller någonting. Mycket rolig syn! =D

Att döda en rökare

Idag när jag och mina systrar satt på grässlätten innan Kent-konserten började satt det en kille bakom oss och rökte. Röken bolmade verkligen ner över oss. Vi började hosta lite och tittade lite surt bakåt varav han frågar "luktar det rök?". Vi svarade "ja" i ett ganska neutralt tonläge, då svarade han "synd då!"...

Ungefär i det tillfället fick jag upp bilder i huvudet där jag sparkade honom i magen gång på gång. Det han sa kan liknas med att jag går fram till honom, sparkar honom hårt i huvudet och frågar om det gjorde ont, om han då svarar "ja" så säger jag bara "synd då!" och fortsätter sparka på honom.

Den extremt bristande respekten hos MÅNGA rökare idag får mig verkligen att koka. Jag kan ha väldigt hög tolerans för röklukt om personen som röker har visat mig respekt innan genom att göra en så enkel sak som att FRÅGA OM DET ÄR OKEJ ATT HAN RÖKER VID MIG.

Visst finns det tillfällen då man inte kan bli sur riktigt, t.ex. om man befinner sig i någon annans lägenhet eller någon annans bil där den andra personen bestämmer reglerna, men det borde ändå finnas en viss respekt i att man frågar först. Om någon frågar mig om det är okej så brukar jag allt som oftast säga ja då personen har visat mig respekt. Då visar jag alltid respekt tillbaka.


Captain Obvious

En sak jag stör mig sjukligt på är när folk hela tiden måste berätta för världen vilket väder det är. I de flestas vän-lista har man bara folk man bor relativt nära, därmed är det oftast samma väder. Men ändå är det ALLTID 5-6 pers som skriver "åhh, snööö!", "neej, inte regn", "usch vad varmt det är i solen" eller "brb, tornado"...okej jag hittade på den där sista, men ni hajjar.

Jag kan ta att någon kan vara utomlands och skriva vad dom har för väder eftersom dom förmodligen är ensamma om att uppleva det av alla i sin vänlista. Men att alla ska sitta och tjata om vilket väder det är i en och samma stad är smått uttjajat nu.

Så, till alla er som sa att det regnade igår: Ja, jag såg att det regnade. Nej, jag satt inte i ett rum utan fönster. Ja, vi har fattat att det regnade igår.

Thank you, Captain Obvious!

Dagens språkfail

Medans jag läste Aftonbladet på blodgivningen idag fick jag även syn på denna fina text:

Det handlar om vad artister ställer för krav innan spelningar osv osv





Språkfailet finns under Elton Johns del, jag har då aldrig sett rosor som är 112 meter höga.... ^^

Alkolås vs böter....?

Idag när jag väntade på att det skulle bli min tur att lämna blod satt jag och läste Aftonbladet. Där fanns en fråga angående alkolås och böter. Frågan var något i stil med "Är det rätt att installera ett alkolås som straff istället för att ge böter/fängelse?"

Jag fattar inte hur ett alkolås kan vara ett straff ens en gång. Personligen anser jag att alla bilar som tillverkas idag ska ha ett installerat och fungerande alkolås. Idag kör många personer rattfulla oavsett om de bara har druckit 1 öl eller om de är helt dyngraka. Jag har en total noll tolerans mot rattfylla, jag sätter mig inte ens bakom ratten efter att ha druckit en lättöl. Ännu mindre kör jag dagen efter om jag har druckit mycket dagen innan. Jag vet mycket väl att man kan köra efter en lättöl och att man kan köra dagen efter om man har druckit med måtta dagen innan. Men för mig handlar det bara om principen, man kör inte när man har druckit alkohol oavsett hur mycket det handlar om.

Hur som helst, tillbaks till frågan. Jag kan som sagt inte fatta hur det där kan vara ett straff då det bara är bra att ha ett alkolås installerat. Det kommer motverka båda singelolyckor, olyckor med flera bilar inblandade, ihjälkörda fotgängare osv osv. Som det ser ut idag blir man inte nödvändigtvis av med körkortet om man kört rattfull, så ett alkolås i bilen som kompletterar det övriga straffet är en helt okej idé, men enbart ett alkolås som straff är bara ren idioti.

Jag tycker att det är en självklarhet att rattfyllerister ska straffas, då ska de även straffas hårt. Det minsta straffet om man har kört med alkohol i blodet borde naturligvis vara indraget körkort för all evig framtid. Sen ska straffskalan stiga beroende på hur mycket alkohol det handlar om, fängelse och mycket dryga böter är nödvändigt.


Jag minns en midsommarafton...07 tror jag det var. Då var jag hos min bror och firade, jag hade blivit utsedd till kvällens förare, så jag drack givetvis ingenting. Senare på kvällen kom en av partymänniskorna fram till mig och bad mig starta hans bil som var utrustad med alkolås. Efter ungefär 10 minuters bönande så erbjöd han mig 500 kr för att starta den, han stod och viftade med 500-lappen och sa åt mig att köra igång bilen. Idag är jag fortfarande stolt över mig själv att jag inte hade en tanke på att göra det, inte för alla pengar i världen.


I framtiden borde det även finnas någon form av "droglås" för de som är knarkpåverkade och försöker sätta sig bakom ratten...

Blodgivning och rage

Jag var och dumpade av lite blod på blodcentralen idag. Om man bortser från att jag fick vänta ungefär 40 minuter på att det skulle bli min tur så gick det ungefär lika bra som vanligt.

När jag satt och väntade så satt det en man i 40-års åldern med en kaffekopp. Ungefär var tredje sekund drack han lite ur den, jag har absolut inget emot folk som dricker kaffe (eller andra drycker heller för den delen), men om man sitter och sörplar högljutt som fan blir jag bara mer och mer irriterad. Han satt verkligen och sörplade ur sin jävla mugg i 10-15 minuter, ingen bra kombo när man är trött och svettig som en gnu av att ha promenerat hela vägen i solen. Efter ett tag var jag nära att ta koppen och smälla honom i ansiktet med den.

Hur som helst gick givningen bra och jag gick hem 40 kr rikare.

Work work

Sitter på MDF och jobbar. Som vanligt är sommarens jobbtider väldigt stimulerande och fyllda med saker att göra...eller hur var det nu igen? Ibland (läs: oftast) känns det som att jag sitter och får betalt för att rulla tummarna och surfa Youtube. Men så är det på sommaren eftersom de flesta studenterna inte bor här utan åker hem till vart dom nu kommer ifrån. Kvar blir alla studenterna som antingen bodde här sen innan eller som har flyttat hit till 100%. Då kan ni nog räkna ut på fingrarna hur många som behöver hjälp med sitt internet eller betala en räkning, idag har jag t.ex. haft 5 pers uppe på kontoret vilket är förhållandevis mycket för att vara en asvarm onsdagseftermiddag.

Well well, jag ska inte klaga antar jag.... =)

Nu ska jag "jobba" klart och springa hem till tvättstugan som står och skriker på mig.



Martin is not amused...

Nathalie är snygg

Hon hade tydligen tråkigt på msn...





Nathalie tyckte personligen att den sista bilden var snyggast

Dags att ta igen lite...!

Som ni kanske har märkt har jag inte bloggat sen i fredags, så jag tänkte ta igen alla dagar fram tills idag i detta inlägg:

Lördag:

Dagen blev inte riktigt som tänkt då det blev en hel del missförstånd (läs: fail) från min pappa. Så cruisingen uteblev. Istället träffade jag Nettan och käkade lite pizza istället =) Det var trevligt!



Nettan =)



Min pizza, yum!


För övrigt blev lördagen ganska lugn =)


Söndag, måndag, tisdag:

Här har jag tydligen haft någon form av koma där jag inte har gjort ett skit fram tills ikväll då det blev grillning och årets första dopp i Mälaren.



Till skillnad från mitt förra grillmeister-uppdrag så blev detta lyckat!



Köttet blev också helt okej med 1.5 liter Pepsi Max =)


Lite övrigt:

Som en del kanske vet har jag en hel del fördomar mot norrlänningarna, i torsdags när jag var i Sundsvall fick jag ALLT bekräftat



See what i mean? :-O




Innan jag avslutar inlägget så måste jag be er alla att läsa detta:






Ha en bra dag! ;)


Power Meet

Årets Power Meet var en salig blandning med nykterhet, bilar och brännskador.

Allt var supertrevligt ända tills jag skulle kliva ur brorsans Mercedes. Det visade sig att avgasröret stack ut en bit utanför bilen och självklart lägger jag vaden mot det efter att ha cruisat och bränt på som satan. Jag överdriver inte när jag säger att det var runt 150 grader varmt. Som tur är kutade jag iväg till McDonalds och köpte en dricka med massor med is för att kyla ner det, sen drog jag på mig en kylklabb som Isabelle lyckades glömma i min frys.

Nu ska jag sitta och sörja mitt ben och kolla på film innan det blir dags för sängen.

Hemma...igen =)

Det blev en intressant blixtvisit till Sundsvall igår. Pappa kom ungefär 1½ timma sent till mig för att det hade varit krångel på jobbet, men sen gav vi oss iväg. Jag kom fram till Sundsvall ca 13:45, ganska okej för att ha kommit iväg såpass sent. Tanken var att vi skulle åka hem på natten, men både han och jag var helt paj i huvudet. Så jag övernattade hos Nathalie medans han sov i bilen någonstans norrut.

Dagen var iallafall trevlig! Busade med Diva och Belle, gick på gatufestens tivoli, fick besök av en 1 år gammal pitbull, såg Kent live och umgicks med Nathalie och Sado.

När klockan var runt 03:00 tvingade Nathalie ner mig i sängen för att jag skulle sova, mycket bra gjort av henne då jag faktiskt blev ganska utvilad inför hemfärden.

Nu sitter jag iallafall hemma och funderar över vad jag ska göra ikväll, Ufflo pratade om grillkväll, det lät trevligt! Vi får se vad som händer helt enkelt.

Trött...

Det blev inte sådär spektakulärt många timmars sömn inatt eftersom det var så förbaskat varmt i rummet. Så efter ett tag gick jag upp, tog en kalldusch och drog igång fläkten och hade den på mig hela natten, då fick jag ett par timmars sömn. Nu sitter jag och väntar på min slö-farsa som borde ha varit här för cirka 30 minuter sedan, men icke.

För övrigt sitter jag och betatestar Firefox 4, den är väl mer eller mindre som Firefox i Google Chrome-format, riktigt snyggt och snabbt med andra ord :) Den rekommenderas starkt! Vill ni prova den så kan ni hämta den här. Jag har upptäckt en eller två buggar när man bland annat får upp pop-ups som länk-verktyget här på blogger t.ex. Det är inget man inte kan leva med dock, den är som sagt i första betastadiet och den är redan 10 gånger bättre än vår kära och buggiga Internet Explorer.

Nu ska jag vänta klart på farsan och dra iväg norrut...sova lite i bilen kanske?

Youtube-tips!

Glömde rekommendera det här klippet till er alla:

http://www.youtube.com/watch?v=N4vf8N6GpdM


(jag fick inte göra det embedded, så ni får hålla tillgodo med en länk)

Trevlig kväll!

Sådär! Nu har jag äntligen fått handla lite mat så jag slipper svälta om dagarna. Nicklas och Isabelle var snälla nog att låta mig snylta lite på deras bil så jag fick hem all mat.

Kvällen blev ganska trevlig, det blec tacos och fotbollsmatchen mellan Tyskland och Spanien, inget TP dock. Nathalie ansåg att jag skulle förlora i TP för att jag mobbade hennes skoskav, men där fick hon!


Ikväll blir det väl bara lite slöande framför datorn innan jag ska gå och lägga mig. Jag tänkte gå upp tidigt imorgon bitti eftersom jag ska med pappa till Sundsvall eller rättare sagt att han ska släppa av mig där. Han skulle upp till Piteå och leverera en massa grejor i jobbet, så jag passar på att sno lite snålskjuts samt vara trevligt sällskap de första 35 milen från Västerås.

Jag vet inte alls hur jag ska runda av det här inlägget, så jag bjuder er på ett glas med vatten istället.



Kvällsplaner och skoskav

Ikväll kommer Isabelle och Nicklas hit. Vi ska äta tacos, spela TP och ha kvällens fotbollsmatch på i bakgrunden, det blir nog trevligt!

Nathalie sa just att hon hade fått ganska onda skavsår av ett par klackskor som hon bara hade använd ca 5-10 gånger. Jag förstår inte riktigt grejen med att gå i skor man lätt får skoskav av. Visst är det snyggt med klackskor och så ibland, men det är verkligen jättemånga tjejer som klagar på att dom får skoskav, varför har man skor man får ont av?

Jag har gått i samma par gympaskor i ca 2 år nu, dom är fortfarande lika hela och sköna som dom var när jag köpte dom. Det är egentligen joggingskor, men det spelar mindre roll eftersom dom är sjukligt bekväma att gå i. Inga skoskav, inte ont i fötterna, ingenting. "Ska man vara fin så får man lida pin" stämmer verkligen in här.

Det där ger ni allt bra fan i...!

Jag skulle lämna blod den här veckan, men jag ogillar att göra det på förmiddagen eftersom jag är så brutalt seg fram till 14-15 på dagen. Så jag ringde blodcentralen och kollade om det gick bra att lämna i eftermiddag istället, då fick jag beskedet att dom bara har öppet 07:00 - 12:00. Då tänkte jag att jag skulle göra det på fredag förmiddag istället, men då sa hon "nja, vi har bara öppet på måndagar och torsdagar". Efter det följde kommande konversation:


Jag "Hur kommer det sig att ni har så korta öppetider på sommaren?"
Hon "Ja, folk är på semester och så du vet"
Jag "Jaha, så folk får bara ge fan i att göra sig ill menar du?"  (med lite ironi i rösten såklart)
Hon "Nja, men vi ringer ju in mer personal om det behövs"


Så, när behövs det tror ni? Jag skulle nog säga 24/7 eftersom det är konstant blodbrist i stort sett överallt i Sverige. Smarta tanter där!

Tisdag

Urrghh.....hungrig....

Jag har inte ätit något alls sen 17:00 igår, har ingen mat hemma och kan inte käka något medans jag jobbar pga vår "no food" regel medans vi jobbar. Huvudet snurrar smått och jag börjar må lite illa, men det är bara 1 timma och 45 min kvar...

Efter jobbet ska jag eventuellt iväg till brorsan och röja lite. Pappa skulle upp så jag ska se om jag hinner med innan han åker, det kan nog bli trevligt! För övrigt sov jag sjukligt skönt inatt eftersom jag kunde bre ut mig över 160 cm istället för 40 cm och en vägg som jag har gjort i 3 veckor innan.... ^^

I iz w0rking!



Nu ska jag lösa mina resterande tickets och slöa klart för dagen :)

Toodles!


Random crap!

Jag kom på att jag skulle visa alla mitt ytterst vackra passfoto. Jag tyckte att Nathalies såg ytters knarkat ut, här är min version:



Bilden är tagen 2006, så klaga inte ;)




Also, Nathalie var tydligen och invigde öltältet nere på stan, här är resultatet av vår MSN-konversation:



Tangentbordskontrollen är total!

Hemma...

Sådär ja!

Jag packade just in det sista oanvända plagget i garderoben. Det visade sig att jag packade ungefär dubbelt så mycket kläder som jag behövde eftersom jag inte tänkte på det faktum att Nathalie har tillgång till en tvättstuga...

När jag var klar med kläderna kände jag mig lite hungrig, jag öppnade kylen och frysen för ett par minuter sen och upptäckte att min brillianta plan att stanna längre i Sundsvall resulterade i att allt förutom drottningsylten i kylen hade blivit gammalt som gatan. Det enda jag har hemma nu är ett par korvar, sylten jag nämnde och vatten i kranen, undrar om massagelinment eller hudkräm går att äta...

Resan hem gick både bra och dåligt beroende på hur man ser det, tåget var försenat till Uppsala med 25 minuter vilket resulterade i att jag skulle ha missat bussen som gick 21:15. Som tur är har man väldigt fina vänner som ställer upp för mig eftersom jag inte ville åka den hemska bussen från början, så Nicklas hämtade mig i Uppsala och skjutsade hem mig. Trots förseningen med tåget hann vi om bussen och jag kom hem 35 minuter tidigare än väntat, hade tåget varit i tid så hade jag kommit hem ungefär 1 timma tidigare...

När jag satte mig vid datorn fick jag en s.k "WOW" upplevelse eftersom jag tyckte att mina skärmar var jättestora, jag har tydligen varit borta så länge att jag hade vant mig vid min 13" skärm som jag har på min MacBook. Även ljudet i rummet är både bättre och högre eftersom vi enbart körde med laptophögtalarna hos Nathalie. Jag kom på den brillianta idén att vara borta jättelänge i streck och bara vara hemma någon vecka, då slipper man begäret att köpa nya och bättre saker eftersom man avvänjer sig från datorn hemma osv, bra va? =D



Oh well, nog om det. Imorgon ska jag jobba för första gången på ganska länge, börjar 13:00 och jobbar till 17:00 som vanligt, ganska korta pass där borta. Inte så mycket att göra heller för den delen eftersom de flesta studenterna reser från Västerås på sommaren. På onsdag ska jag antagligen dra till sjukhuset och ge blod. Jag anser att alla som kan borde ge blod, det räddar otroligt många liv!

Nu känner jag att jag yrar om allt och inget, så jag ska väl ta och runda av det här inlägget innan jag går alldeles för mycket off-topic på mitt redan off-topic inlägg.

Snart hemgång

Nu sitter jag och väntar på att Fröken Nathalie ska locka klart sitt hår så vi kan köra en tvättmaskin för att sen bege oss ner emot stan. Jag har som tidigare nämnt varit här mycket längre än vad jag egentligen skulle vara. Planen var att jag skulle komma hit den 16 juni - 24 juni, men det blev istället den 10 juni - 5 juli. Den största anledningen till det är att vi knappt kommer ses under juli förutom i slutet när hon kommer till mig innan vi ska åka iväg till Skottland och arbeta för Magnus Betner.

Mitt tåg går 18:08 från Sundsvall mot Uppsala, planen var där att jag skulle åka buss från Uppsala till Västerås, men den bussen är antagligen anledningen till att vi har självmord i Sverige. Så tack vare mina underbara vänner kommer jag hem mycket tidigare än planerat eftersom Nicklas hämtar mig på Uppsala C vid 21:00.

Snart är det dags att ta itu med tvätten, sen ska vi dra oss ner emot stan, slänger antagligen in ett inlägg när jag kommer hem till Västerås.

Hellre belöning än bestraffning

Som en del kanske vet drar "Gatufesten" i Sundsvall idag. Som man kan läsa på hemsidan kommer det vara många artister och attraktioner för folk i alla åldrar. När det är fest i den här kalibern medför det också väldigt mycket ungdomsfylla, i år har arrangörerna ett helt annat tänkande än vad de haft tidigare år. Det här tänkandet gillade jag skarpt:

"Vi vill lyfta fram problemet med att ungdomar fyllnar till på Gatufesten. Istället för att sopa det under mattan har vi tagit fram lösningar. Vi ska belöna dem som inte dricker med kontantkort och andra priser. Vi har fått jättefina priser för flera hundra tusen kronor till tävlingar. Det känns jättekul!"

För att delta blåser man i en alkomätare vid hemgång. Visar den grönt ljus får man ett kontantkort samt ett armband. Blåser man grönt alla tre dagar har man chans att vinna fina priser."


Jag tycker att man ska tillämpa det här på alla festivaler eftersom det alltid är bättre att belöna de som sköter sig än att straffa de som inte sköter sig. Det är väldigt logiskt om man tänker efter, det är mycket roligare och mer uppmuntrande att sköta sig om man vet att man får något för det.

Sista dagen...!

Idag är den sista heldagen jag spenderar i Sundsvall, har varit här i lite mer än 3 veckor nu, nästan 1 månad... =) Men imorgon bär det hem till Västerås igen. På tisdag ska jag börja jobba på MDF igen, har inte varit där eller engagerat mig där alls den sista tiden, kanske dags att göra det igen så dom inte glömmer mig... =)

Snart ska vi dra ut dogsen på en promenad, sen ska vi se film och moffa jordgubbar (köpte 3 liter, var asbilligt nu, stor tillgång och liten efterfrågan ftw).




En bild på mig, Diva och Belle



Nathalie tvingade sig in på en av bilderna också. Belle ser väldigt skeptisk ut...



Nu ska vi ut och gå iallafall, toodles!

Parkfest!

Sitter i soffan nyss hemkommen från en s.k "parkfest", dvs ca 80 pers som kedjeröker och super i en park. Trots att jag avskyr cigarettrök så var det faktiskt riktigt trevligt, jag träffade lite av folket jag har bekantat mig med under den tiden jag har spenderat i norr och druckit en kall öl. Något jag ångrar lite var att jag svepte ungefär 1 liter White Russian som jag blandade ihop av resterna sen midsommarafton (jag brukar aldrig göra så, det var förmodligen en mix av solen och uttorkningen som följer).

Nu ska vi titta på "Drawn togather" och käka lite macka =)

Also: Det finns lite bilder från parkfesten på Nathalies blogg, den hittar ni här.

Hemma igen!

Nu har vi kommit hem igen efter att ha varit hos en frisör och ätit lite mat och en mjukglass på stan.

Frisören var en rätt rolig kille, han klippte snabbt som fan och skulle ha passat bättre in i vilken Westernfilm som helst. Det kom jag fram till när han tog 2 hårfönar och blåste håret på mig..."dual-wielding hairdryers of d00m".

Hur som helst blev resultatet såhär:


Fredag

Äntligen kom uppdateringen till Spotify till Iphone OS4 ut! Nu kan jag äntligen lyssna på musik i Spotify samtidigt som jag pysslar med annat, t.ex. läsa mail, spela, skriva SMS eller surfa. Det kanske verkar vara en ganska liten grej att hurra över, men det har verkligen stört sönder mig att det inte har gått. Det här visar bara på att Apple inte är totalt omöjliga att ha och göra med ibland...


Nu ska jag och Nathalie dra ner på stan, jag ska bland annat klippa mig och kanske hitta nåt sjysst klädplagg. Sen kanske vi käkar något på stan medans vi ändå håller på, det visar sig helt enkelt.

För att snacka om något helt annat hittade vi en pub i Skottland som verkar vara det mysigaste Jazzhaket någonsin. Det är ett ställe med livemusik, öl och whiskey som jag tydligen har lärt mig dricka. Där lär vi nog spendera en hel del tid när vi inte jobbar.

Nu blir det iallafall en tripp ner på stan, en uppdatering på nya "frisyren" kommer nog :)




Otroligt välvårdat och inte ett dugg slitet...nej nej...

RSS 2.0