Oh how I love extra time... =D

Idag när jag satt och panikpluggade till min andra final exam så skrev både Robin och Mattias att jag hade kollat fel på schemat. Mycket riktigt, provet är nästa vecka :D WOHO!

Det här betyder i stora drag att jag slipper ha ångest över att jag inte kommer klara det idag, jag hinner plugga mer samt att jag hinner tvätta också ^^


Ikväll blir det min-lan på MDF, ska bli trevlans det :D

Dexterdags!

Det är nog det jag ska kalla mina måndagsmornar härefter. När vi var små hade vi disneydags på fredagar om jag inte minns fel, men eftersom jag varken har lust eller tid att gå upp så dödligt tidigt på fredagar så blir mina hemska måndagar lite bättre genom att börja med "Dexterdags". Awesome huh?


Barnvakt

Igår vad jag barnvakt åt Théo. Det var ungefär som vanligt, mat, dricka, film och lite brottning. Han somnade ganska tidigt, Linda kom hem och var lagom nykter cid 12 ungefär. Efter det gick jag hem till Isabelle och Nicklas och däckade i deras soffa, nu sitter jag och tittar på när Nicklas spelar tv-spel. Han suger verkligen episkt mycket på det.

Nu borde jag ta en titt på Isbelles dator som jag har lovat ett tag.

Labb labb labb!

Nu har vi kört igång med säkerhetsprojektet på allvar. Vi kommer antagligen bli klara med hela grunden innan fredag, men den resterande biten lät ta en hel del längre tid eftersom den förmodligen kommer bråka och krångla som satan. Projektet går ut på att implementera en hel del säkerhet i ett företagsnätverk, rätt spännande egentligen =)

Nu ska jag hem och skapa någon form av mat.

Epic

Jag diggar KG Hammar =)

RSS 2.0