Våldtäkt = samlag

...wait what?
Idag när jag skummade igenom Aftonbladet hittade jag den här artikeln.
För er som inte orkar läsa artikeln tog jag stycket där de uttryckte sig lite konstigt...
"Samma sak hände exakt en månad efteråt, den 19 augusti, tvärs över gården. Då tog sig mannen in hos en 22-årig kvinna som han höll fast i hennes säng när han genomförde ett samlag."
Så, våldtäkt är alltså samlag? Vad jag vet så är ett samlag en sexuell akt mellan 2 människor som vill uppleva sexuell njutning på lika villkor, jag tror inte att jag behöver utveckla det mer än så.
Nog för att det inte är första gången Aftonbladet uttrycker sig som idioter, men någon måtta borde det vara.

Captain Obvious!

Som många kanske vet är jag ett stort fan av Captain Obvious.
Idag hittade jag 11 bilder med riktigt...riktigt...riktigt smärtsamma Captn' Obvious-bilder, enjoy!

Bilderna hittar ni här.
Kan säga att nummer 6 är min givna favorit :D

Dexter!

Idag börjar min favoritserie igen, Martin är glad :D
Serien kommer ut varje måndag runt 5-6 på morgonen, så 12 veckor framåt från och med nu är måndagarna värda att vakna på =)

Likkista

Om ni minns så skrev jag ett inlägg om vilken gravsten jag ville ha när jag dör. För dem som inte minns kan ni läsa det inlägget här.
Nu har jag även hittat kistan jag vill ha:

.........

..............................

Veckan som varit

Den här veckan har varit helt okej. Den har mest gått ut på att vara med Robin, koda PHP och spela Starcraft 2 som jag kanske är lite väl beroende av just nu.
Ikväll kommer Hannah, hon ska stanna tills på söndag :) Ska bli jättekul att träffa henne igen eftersom vi inte kommer ha tid på ett tag.
Nu ska jag köra en starcraftmatch innan Hannah kommer, toodles!

Crap! =(

Mälarenergi var tydligen tvugna att göra ett plötsligt vattenavbrott hos mig. Eftersom jag inte har varit ute idag så missade jag lappen som var ca 5x10 cm stor. Ganska ruttet att vi inte blev informerade via lappar i brevinkastet.
Hursomhelst verkar det inte som att någon tycker synd om mig...as this picture will show:
Jag bor inte i nån U-lägenhet  =(

Never say no to panda!

Bra skit  =D

HIV-test

Jag har upptäckt att jag kan vara en riktigt elak jävel ibland. I stort sett varje gång jag träffar någon ny person som jag pratar lite mer än 15 minuter med så kommer man ofta in på medicin, hälsa eller sex-relaterade ämnen. Någonstans under diskussionen när det passar så slänger jag in följande mening: "Tja, jag får ju gratis HIV-test var tredje månad".  Blicken och tystnaden som uppstår sekunderna efter är alltid totalt oslagbara!
Ungefär när det har gått tillräckligt lång tid för att personen i fråga börjar få lite ångest över vad han/hon ska säga så berättar jag att jag är aktiv blogivare. Det är lika roligt varje gång! =D

Senaste tiden

Den senaste tidens bloggbrist beror mestadels på en stark icke-motivation att blogga. Sen har jag egentligen inte så mycket att blogga om eftersom min vardag mestadels går ut på att koda php, sova, spela Starcraft 2 och sova lite mer.
Intressant va? =)
Nä, seriöst. Jag ska försöka rycka upp mig och faktiskt...ehm...göra saker istället för att slösa bort en massa tid på skräp som jag tydligen är jätteduktig på att göra numera.

Gravsten

Den dagen jag dör vill jag ha en sån här gravsten:

Givetvis med mitt namn. Cool va? :D

Ditt jobb och mitt jobb

Såhär är det:

Om jag går på en restaurang så är det INTE mitt jobb att plocka av bordet, skulle det vara mitt ansvar så försvinner hela konceptet med att ha en restaurang.

Om jag ska åka buss så är det INTE mitt jobb att ta betalt för biljetten. Just här hade vi lite problem idag...

Daniel sov hos mig inatt, igår satt vi och drack lite mjöd och slökollade film. Idag när vi skulle ner på stan så regnade det en del, därför bestämde vi oss för att ta bussen.

Eftersom varken Daniel eller jag åker buss speciellt ofta numera så har vi väldigt dålig koll på vilka betalningsalternativ som finns, vi var dock 100% säkra på att det gick att betala med kort. Daniel hade nämligen slut på pengar på sin mobil, därav kortbetalningen.

När vi gick ombord så räckte Daniel fram sitt kort till chauffören som såg ut att vara en blandning mellan polisen i Village People och en pedophile-rapist med tanke på att hans glasögon fortfarande levde kvar i 50-talet. När han såg kortet satt han och stirrade på Daniel i ca 6-7 sekunder innan han frågade med en extremt dryg ton om "automaten där utanför var trasig". Han pekade då på biljettautomaten som stod en bit bort som såg ut som en parkeringsautomat. Eftersom Daniel inte hade den blekaste om vad han pratade om eftersom dessa automater inte finns i Eskilstuna där han bor blev chauffören ännu drygare och började muttra för sig själv.

Ungefär här var jag nära på att säga åt honom att ge fan i att vara så dryg med tanke på att det satt en kortbetalningsterminal vid ingången till bussen. När han äntligen fick tummen ur röven och drog kortet vände han sig mot Daniel (som inte sagt något alls än hittils) och frågade "jaha, ska du försöka påstå att du är 19 också eller?". Jag såg på Daniel att han bara ville trycka in pannbenet på gubben som satt där, men han sa lugnt och sansat "eh...nej?". Till slut gjorde han betalningen och vi kunde gå ombord på bussen. Jag muttrade lite för mig själv i stil med "herregud, det är inte vårt fel att ditt jobb suger".

Så, visst ska man försöka underlätta för chaufförerna, men eftersom alla inte vet exakt hur allt går till samt att alla bussar har förbjudit kontanter borde de inte vara så överraskade att en eller annan människa kommer in och vill betala med kort. Dessutom, varför skulle det sitta en kortläsare där om den promt inte ska användas?

Så, det jag vill få ut av det här är att folk borde lära sig skilja på sitt eget jobb och kundernas "jobb".

Det var dagens rage.

Äntligen!

Sådär ja! Efter lite strulande och bråkande så är datorn äntligen klar och fungerande. Nätagget låter lite konstigt ibland dock, men det borde inte vara nån fara...hoppas jag...



Den blåa grejen i mitten är en kondensator, det var den som hade gått sönder. Att något så litet kan ställa till med så mycket...


Ungefär 3 års trogen tjänst, R.I.P :'(


Lådan med grejorna, seriöst, hittade de ingen större kartong?


OMG! It was full of stuff!


Allt är insatt och klart, finally!


Nu hoppas jag inte att något mer havererar....förutom mina iphone-snäckor som pajade igår... -_- Men men, det är inte direkt dyrt att byta ut.

Well well, dags för kudden!


FUCK!

Det är inte min dag idag. En kondning har gått på mitt modekort, så nu är jag utan min stationära dator på obestämd tid =(

Det kommer gå på ungefär 8000:- att köpa nytt modekort, ny processor, minnen och grafikkort. Någon som känner att dom har typ 8000 kr att ge mig?

Understimulerad...

Det är extremt fashinerande hur deppig och nere man kan bli av en så enkel sak som att vara understimulerad och uttråkad.

Jag funderar på att spendera hela natten med att muntra upp mig själv med Monty Python och chips.


Also: Ja, det är ett "cry cry cry tyck synd om mig-inlägg", men jag får jag med ;)

Rakapparat



Satsar på att bli testpilot för denna.

Rakapparat



Satsar på att bli testpilor för denna.

Finally!! :D

Glömde säga att jag äntligen har införskaffat årets spel:


Förmodligen den snyggaste bilden på mig...någonsin!

RSS 2.0