Tisdag

Idag mår jag mycket bättre mot vad jag gjorde igår, trodde nästan att jag var påväg att bli sjuk där. Dagen började rätt fint med ett gruppmöte i säkerhetsprojektet som vi ska göra nu, vi har bara två veckor på oss att göra hela arbetet men samtidigt är det en helfartskurs på 15 poäng. Det betyder att vi endast har denna att koncentrera oss på.

Efter skolan hängde jag på MDF en stund innan syrran hämtade mig för att jag, hon, mamma och syskonbarnen skulle iväg och handla lite. Jag gjorde även en studie här när vi "bara skulle äta" på Ikea. Det tog ungefär 20 sekunder innan både mamma och syrran var på grejerna och skulle handla grejer trots att vi bara, som jag sa, "skulle äta". Kvinnofolk kan verkligen inte hålla fingrarna i styr på det där stället.


Resten av kvällen kommer nog spenderas med lite plugg och slöande vid datorn som vanligt.

Sen kväll igen

Idag blev det en väldigt sen kväll trots att jag borde ha lagt mig för längesen. Tycker dock att jag förtjänar det eftersom jag presterade väldigt bra på min final exam idag. Nu ska jag dock lägga mig, godnatt!
Tröööött...

Dagens uttryck

Dagens uttryck myntades av Robin: "Joddla med musplattan", ett uttryck för att pilla på det kvinnliga könet.

Han är så snuskig! Man kan inte ha med honom nånstans!

The hell...?

Jag vet inte om det är jag som börjar bli sjuk på allvar, men i mitt huvud hör jag barnskrik och bilar som rusar motorerna. Normalt va?

Dricka alkohol med barn hemma?

Om man har barn så har barnvakter alltid varit en bra idé om man ska göra något speciellt där barnen inte är lämpliga att ha med, t.ex. på fester (läs: fylleslag).

Innan ni läser inlägget vill jag att ni läser detta inlägg som hela inlägget grundar sig på.


Har ni läst det? Bra!

Som ni nu har förstått handlar allt om att man ska göra det olagligt att dricka alkohol hemma medan man har barn hemma. Jag själv tycker att lagförslaget är en mycket bra idé till den utsträckningen att man inte ska bli berusad. Ett glas vin eller en öl till maten kan vara helt okej så länge det bara rör sig om EN, så fort man börjar på den andra ölen eller andra glaset vin så fortsätter det gärna till fler av mina egna och andras erfarenheter. Jag minns själv när min mamma och pappa hade småfester med vänner hemma hos oss där samtliga blev ganska berusade. Exakt hur gammal jag var vid dessa tillfällen minns jag inte till 100%, men det kunde röra sig från 8-14 år ungefär.


Som det står i artikeln tappar barnet all trygghet när en förälder är full, det kan jag känna igen mig i till viss del eftersom "mamma inte var mamma längre". Jag är helt säker på att många barn tar skada av att se sina föräldrar fulla, jag själv kommer aldrig någonsin visa mig full för mina egna (förhoppningsvis) kommande barn. Jag minns även en annan gång då vi var hos en jag inte tänker nämna några namn på. Hur som helst var denna person såpass full att den krälade runt i en fotölj och på golvet medans det fanns barn i huset, det var bara äckligt att se. Sen kan jag inte ens räkna antalet släktfester i random lokaler jag vart på där hälften av släktingarna blivit ganska packade medans deras barn har varit med, både äckligt och respektlöst.


Tänkte inte göra det här inlägget längre, argumenten är ganska klara och de flesta vet nog med ren logik att ett sånt här lagförslag aldrig skulle fungera i praktiken. Egentligen förstår jag inte ens varför vi måste ta fram lagförslag som berättar för oss att det är dåligt att supa medan barnen är med, är väl ungefär lika lätt att fatta som att man inte kör rattfull.
Also: Eftersom jag är en extremt snäll människa så bifogar jag en extremt pedagogisk bild till er som inte förstår.

Segt

Somnade vid 8 igår, vaknade ytterligare en gång runt 03:00 och var superpigg. Så jag satte mig och pluggare/spelade litegrann in på morgonkvisten. Skrev tre kapiteltester till, fick över 90% på alla =)

Helgen ska spenderas med....well...jag har ingen aning. Får se vad som dyker upp =) Ni får hojta om ni vill hitta på något ;)

Php...php...php...

Börjar bli så sjukt trött på min php-kurs, men den borde snart vara klar. Jag har inte så mycket annat än en massa PHP-kod i huvudet förutom lite nätverksteknik som ligger och surrar i bakhuvudet. Det gick iallaflal bra på mina sista kapiteltest i säkerhetskursen, fick 65% på första, 75% på andra och 85% på tredje, jag är helt klart nöjd =)

Nu ska jag och Robin nöta klart lite labbar i php-kursen innan vi lägger ner för dagen!

Filmkväll!

Hej på er!

Igår körde vi en relativt lång film/seriekväll med Dansk och Maria, vi käkade även lite mat och drack onödigt mycket cola.

Filmkvällen startade med Inception, fantastiskt originell film, mycket välgjord! Allt fortsatte med Scott Pilgrim VS The World som jag redan sett en gång, men den är värd att se igen =D Sjukligt bra film!

Efter det så åkte Dansk hemåt, jag och Maria bestämde oss för att fortsätta lite och såg på Alice In Wonderland som jag också sett en gång tidigare, men den är också tokvärd att se igen eftersom Depp spelar Mad Hatter vilket är en awesome karaktär på alla sätt och vis. Efter den så satt vi och glodde på The Big Bang theory-avsnitt tills klockan var ungefär 04:50, sen lade vi oss för att sova.


Nu ska jag lista ut vad jag ska göra resten av dagen...i wonder...

Dagen hittils

Idag har jag pluggat hela dagen. Isabelle var finaste ängeln och hjälpte mig med sista uppgiften i elkunskapskursen =) Imorgon ska den redovisas, det borde gå bra eftersom jag hängde med på allt vi gjorde. Nu sitter jag hemma hos Robin och diskuterar fram och tillbaks med Daniel om hur vi ska göra med årets Dreamhack, risken finns att det inte blir av alls.

Plugg plugg plugg!

Den här veckan kommer förmodligen bli jobbigare än den förra eftersom jag nyligen startade en ny kurs på 15 poäng, känns dock som att den kommer bli jätterolig =)
Imorgon ska Isabelle vara en ängel och hjälpa mig med sista uppgiften i elkunskapen som jag har dragit på i cirka 6 månader, woho!


För övrigt önskar jag nästan att delen på min ena hårddisk som innehåller all min porr går sönder, då får jag en sjukt bra anledning att använda den här: CLICK THE AWESOME LINK OF d00my HELL!!!!11111


För övrigt måste ni ha ljud för att få bästa upplevelsen av den :D

Well...

Minns ni när jag blev akutsugen på gul lök mitt i natten? Yeah, it turned out to be a bad idea....

Trevlig kväll/natt!

Såja, nu är jag hemma från Eskilstuna. Kvällen och natten spenderades i sällskap av Nicklas, Isabelle och Isabelles bror, Rasmus. Det blev en hel del kortspel och skitsnack under kvällen, jag är väldigt glad att jag fick behålla min tung och att de inte gjorde kaos med mig.

Nu funderar jag på att sova.

Sova kanske...

Idag fick jag en sån där ytterst dålig idé igen. Jag satt bara och surfade på mina vanliga sidor när jag helt plötsligt fick en slående lust att äta en hel gul lök. Jag är normal.

Här är förresten ett gammalt blogginlägg om mina korkade idéer på natten (ni får scrolla ner lite för att skippa allt om porr)


Inlägget hittar ni här!
Jag är så jävla snygg när jag är trött och skelögd.

RSS 2.0