Kent, Ku Klux Klan och Parken Zoo

Idag var jag som ni kanske visste på Kent-konserten som var på Parken Zoo i Eskilstuna. Konserten var helt underbar och hade ett bra drag igenom hela föreställningen. Med lätthet kan jag säga att "Dom andra" var bäst, konserten i helhet får betyget 9/10. Anledningen till att den inte fick fullt var att "Töntarna" hade rätt kasst ljud och var allmänt klen överlag.

Det intressanta med den här konserten var att det såg ut som att hade hamnat på ett officiellt Ku Klux Klan-möte. Under föreställningen så började det regna väldigt hårt vilket resulterade i att många gick ner till entrén och köpta Parken Zoo's ponchos. För er som inte vet är en poncho ett mexikanskt plagg i grund och botten, men i det här fallet var det någon form av regnkappa med en liten luva. Grejen här var att kappan var helt vit, så när alla hade dom på sig och drog luvan över sig såg det ut som att det var Ku Klux Klans årliga styrelsemöte eller någonting. Mycket rolig syn! =D

Kommentarer
Postat av: Ling-Ling

Tyckte det var ganska dåligt ljud flera gånger, basen tog över totalt. Tänkte också på ku kux klan eller konfirmander. Martin såg ut som en nunna i sin.. :)

2010-07-18 @ 00:49:49
URL: http://ling-ling.se
Postat av: Ling-Ling

Eller nån konstig sekt som klär sig så, mässar på latin och dricker getblod.. typ..

2010-07-18 @ 00:50:38
URL: http://ling-ling.se
Postat av: Martin

Mjo, det var lite basöverslag ett par gånger, men det gick att leva med :) Speciellt när Jocke började dansa :D

2010-07-18 @ 12:53:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0